ehrana Live

Logistična rešitev za upravljanje dostavne flote


Ehrana Live je celostna logistična rešitev za restavracije, ki še ne ponujajo dostave hrane na dom. V ta namen je podjetje razvilo logistični algoritem in mobilno aplikacijo za upravljanje flote dostavljavcev. Zaposlujemo lastno dostavno floto, ki trenutno dostavlja za več kot 15 različnih poslovnih partnerjev. Partnersko sodelovanje s storitvijo ehrana.si, nam omogoča razvoj in učenje algoritma na dostavi pripravljene hrane na območju Ljubljane. Dostavljavci imajo na svojih telefonih nameščeno mobilno aplikacijo, preko katere prejemajo podatke prevzemnih mestih in dostavnih naslovih ter optimalnih poteh za dostavo. Logistični algoritem pri razporejanju upošteva številne faktorje v realnem času.

Celoten sistem je zasnovan za uporabo tudi na ostalih področjih transporta in dostave paketov, kjer algoritem skrbi za optimalno razporejanje večje flote v realnem času med mnogimi prevzemnimi in dostavnimi lokacijami.

Uspešno smo pridobili sredstva v višini 54.000€ slovenskega podjetniškega sklada za razvoj algoritma in zagon dostavne službe.
Veselimo se nadaljnjega razvoja na področju logistike in mobilnosti.