ehrana.si

Platforma za spletno naročanje hrane na dom


Sistem ehrana.si predstavlja celovito rešitev za posredovanje spletnih naročil za dostavo pripravljene hrane in pijače od uporabnika spletne ali mobilne aplikacije do restavracije. Od sorodnih izdelkov za e-prodajo se razlikuje v tem, da sta uporabniška vmesnika, tako na strani uporabnikov kot tudi na strani restavracij, močno prilagojena za najboljšo možno uporabniško izkušnjo pri naročanju dostave pripravljene hrane.

Sistem omogoča uporabnikom pregled nad celotno ponudbo dostave hrane ter enostavno oddajo naročila izbranih jedi. Za hitrejše in lažje naročanje so uporabniku na voljo tudi spletna plačila, shranjevanje naslovov za dostavo, ekskluzivni popusti, vpis z Facebook računom, ponovitev priljubljenih naročil, itn. Številne optimizacije uporabniškega vmesnika na strani restavracij pa omogočajo izredno enostavno in hitro sprejemanje in pregled naročil, brez da bi pri tem motili delovni postopek zaposlenih.

Uporabniška izkušnja je bila pri razvoju storitve vedno na prvem mestu, zato je bila storitev uspešno sprejeta na slovenskem trgu. Storitev ima že več kot 60.000 uporabnikov, ki lahko svoja naročila oddajajo v več kot 100 različnih restavracij. Storitev je na voljo tudi preko mobilnih aplikacij, kjer je število prenosov že preseglo 30.000. Mobilna aplikacija ehrana.si se v trgovini Google Play uvršča med najbolje ocenjene slovenske aplikacije.

Za hitro in enostavno integracijo z zunanjimi sistemi je na voljo tudi ehrana.si API.

Povezava: ehrana.si